7 Eylül 2010 Salı

Hitman: Blood Money tam çözüm

Hitman: Blood Money tam çözümü burada !

A Vintage Year
Sağınızda kalan korumayı takip edin ve uçuruma doğru ilerleyin. Uçurumun kenarına geldiğinizde korumayı bayıltıp üstündeki kıyafeti alın.
Arkanızda kalan ilk kapıdan içeri girin. Kimse yokken kutuların üzerinden atlayıp bahçeye geçin.
İleride, sol tarafta çömelmiş, uyuyan bir koruma olacak. Biraz beklediğinizde konağın içinden bir asker çıkacak. Onu gizlice takip edin ve arkasından konağa girin. Konağın içindeyken soldaki kapıdan geçin ve gene soldaki ilk odaya girin. Yataktaki askeri uyandırmamaya dikkat  ederek hemen önünde duran asker elbiselerini giyin. Odadaki makineli tüfeği de alıp geldiğiniz kapıdan koridora çıkın.
Koridorun ortasına geldiğinizde sol tarafta merdivenleri göreceksiniz. Merdivenlerden yukarı çıkın. En sol uçtaki kapının önünde bekleyin. Koridordaki koruma sizden epeyce uzaklaştığında kilidi açın ve içeri girin. Sağ taraftaki odada hedeflerimizden biri çello çalıyor. Arkasından sessizce yaklaşın, boğma teli ya da zehir ile sessizce öldürün. Cesedi taşıyıp uçurumdan aşağı atın.
Dışarı çıkın ve şarap mahzenlerine ulaşın. Hemen karşınızda bir makaraya bağlı halat olacak. Koruma gittikten sonra halatın bağlı olduğu yere bombayı yerleştirin. Alt kata inip hedefimizin tam halatın bağlı olduğu kutunun altına gelmesini bekleyin. Geldiğinde bombayı patlatın ve mahzende doğu yönüne doğru ilerleyin. En son uçta odanın kenarlarında duran üç büyük şarap fıçısı göreceksiniz. Bunlardan ortadaki laboratuara açılan gizli bir kapı. Kapıdan girip laboratuara ulaşın. Asansöre binmek için doğuya doğru ilerleyin. Asansörden aşağı inin ve uçağa binip görevi tamamlayın.

Curtains Down
Hemen soldaki vestiyerdeki polis ile konuşun ve ceketten tabancayı alın. Vestiyerin sağındaki tuvalete girin ve görevli gelince iğne ile bayıltıp kıyafetini alın. Görevliyi saklamayı unutmayın.
Dışarı çıkıp hemen tuvaletin kapısının önündeki alet çantasını alın ve içine tabancayı saklayın.
Soldan bir kat aşağı inip soldaki polis kontrolünden geçin. Merdivenlerden aşağı inin ve kapıyı açmadan alet kutusundan tabancayı alın. Alet kutusunu bırakabilirsiniz. Kapıdan çıkar çıkmaz karşıdaki, üzerinde 'Exit' yazan kapının bir solundaki kapıdan girin. Ardından tam karşınızdaki "Sortie Exit" yazan kapıdan içeri girin. Yol boyunca ilerleyin ve merdivenlerden yukarı çıkın. Karşınıza makyaj odası çıkacak. Makyaj odasından dışarı çıkın ve üzerinde yıldız işareti bulunan sağdaki üçüncü kapıdan içeri girin. Tabiki girmeden evvel koridorda oturan korumanın tuvalete gitmesini bekleyin.
Odaya girer girmez dolaba saklanın ve oyuncunun gelmesini bekleyin.
Oyunculardan biri odaya gelecek ve kuru sıkı tabancayı bırakacak. O, odadan çıkana kadar dolabın içinde bekleyin. Tuvalete gittiğinde dolaptan çıkın ve tabancayı gerçeği ile değiştirin. Ardından tekrar dolaba saklanın. Oyuncu tekrar odaya gelecek ve silahı alacak. Ortalıkta kimse kalmayınca dışarı çıkın ve tam sol çaprazda duran ikili kapılardan içeri girin. Soldaki merdivenlerden yukarı çıkın. En üst katta spotlar yer alıyor. Karşıya geçin ve uygun yere bomba koyun. Silah patlar patlamaz ilk kurbanımız ölecek. İkinci kurbanımız ise telaşla yanına gelecek. Onun da sahnenin altına gelmesini bekleyin ve bombayı patlatın. Görev tamamlandı.
Tuvalete geri dönün ve takım elbisenizi tekrar giyip bölümü bitirin.
Flatline
Yolu takip edin ve etrafa bakınıp sigara içen sakallı kişiye ulaşın. Arkasında duran belgeleri alın. Kliniğe gidin ve hemşirenin önüne belgeleri bırakın. Hasta kıyafetlerini giyin ve güvenlikten geçtikten sonra içeri girin.
Karşıdaki merdivenlerden üst kata çıkın. Soldaki kapısı açık olan odalardan birinde terapist kıyafeti var. Onu bulup giyin. Tekrar aşağı inin. Katın tam ortasında, kuzey yönünde bulunan merdivenlerden aşağı inin.
Bu katta iki hademe ve bir polis var. Arada sırada da bir terapist geliyor. Sağda bulunan kahve odasına gelen hademenin kıyafetlerine ihtiyacımız var. Kimse yokken saf dışı bırakıp hem anahtarları hem de kıyafetini alın. Cesedi saklamayı unutmayın.
Koridorun sonundaki merdivenlerden yukarı çıkın ve ajanın olduğu bölüme ulaşın. Kapıdan geçin ve merdivenlerden hücrelerin olduğu yere gelin.
Ajanı bulduktan sonra onunla konuşun ve kimse ortalıkta yokken sahte ölüm iğnesini enjekte edin.
Kliniğe geri dönün ve dünya atlasının bulunduğu odaya girin. Kimse yokken atlası açın ve içindeki içkiye zehir enjekte edin. Ya da odanın bir üst katına çıkıp avizeye bomba bağlayın ve adamımız gelince patlatın.
Ardından spor odasına gelin. Diğer hedeften ister halter çalışırken boğarak, ister bahçedeki havuzun etrafında bulunan dört melek heykelinin önünde bulunan içki şişesine zehir koyarak kurtulun.
Üst kata çıkın ve en sağ uca doğru ilerleyin. Üzerinde A-B-C-D harfleri bulunan odalardan A yazanına gelin ve balkona çıkıp yandaki odaya ulaşın. Gazı açın ve dışarı çıkın. Kurbanımız odasına gelip ocağı yaktığında havaya uçacaktır.
Hedeflerden kurtulur kurtulmaz klinikten dışarı çıkın ve geldiğiniz yöne doğru yürüyün. Yolun sonunda sol tarafta bulunan morgu göreceksiniz. Morga girin ve ajanı iğne yaparak uyandırın..
A New Life
Üzerinde sosisli resmi bulunan minibüsteki çöreklere uyuşturucu enjekte edin (Yeni bir yemek tarifi yarattık). Tam karşıdaki beyaz kamyonetin arkasında gidin ve çörekleri teslim edin. Ajanlar bayılır bayılmaz içeri girin ve üzerinizi değiştirin. Kaseti de almayı unutmayın.
Kamyonetten çıkın ve yan taraftaki evcil hayvan kliniğine girin. İçeriden eter ve plastik kurşun alın. Kliniğin arkasındaki çöplükten sosisi alın. Şimdi bekçi köpeğini etkisiz hale getirmemiz gerekiyor. Bunun için ya sosise bayıltıcı enjekte edip köpeğe atacağız ya da yandaki çocuk evinden tüfekle köpeği vuracağız. İster daha insancıl ister daha acımasız olanını seçin, tercih sizin.
Asıl hedefimizin olduğu evin yanındaki bahçe kapısından içeri girin ve dümdüz yürümeye devam edin. Bahçeye girince karşınıza küçük bir kulübe çıkacak. Kulübenin kilitli kapısını fark ettirmeden açın ve içeriden çakmak gazını alın.
Aldığınız gazı havuzun kenarındaki mangala boca edin ve bekleyin. Mikrofilmin sahibi abla feci şekilde can verecek. Siz de hemen arkasından havuza atlayın ve kömürleşmiş cesetten mikrofilmi alın.
Şimdi sıra geldi asıl hedefimize. Bunun için pek çok yöntem var. Ya üst katta bulunan bilgisayarlı odaya saklanır ve gelince kurbanımızı sessizce öldürürüz. Ya da alt kattaki televizyon odasında bulunan telefona bomba koyar, FBI minibüsünden telefon açar ve gelir gelmez patlatırız. Ya da gene telefon açar ama bu sefer eski mafya usulü sokaktan tarar öldürürüz. Tabiî ki tüm bölüme tabanca elde dalabilirsiniz de. Ardından sokağın sonuna gidin ve bölümü bitirin.
The Murder of Crows
Kuş kıyafeti giymiş adam konuşmasını bitirince dışarı çıkıp onu izlemeye başlayın, ara sokağa girdiğinizde şırınga ile uyuşturun ve kıyafetini ve çantasını alın.
Kıyafeti giymiş halde kitapçıdan içeri girin ve merdivenlerden yukarı çıkın. Kapıdan girdiğinizde ilk hedefinizi bulacaksınız. Sizden istendiğinde çantayı masaya bırakın ve bekçinin ayrılmasını bekleyin.
İlk hedefiniz oturur durumda, onu boğarak veya zehirleyerek öldürün. Konumunu değiştirmediği için dikkat çekmeyecektir. Çantayı ve telsizi alarak kitapçıdan dışarı çıkın.
Çantayı güvenli bir yere sakladıktan sonra telsizi kullanarak diğer hedeflerin yerlerini öğrenin.
Kadın suikastçiyi siyah kuş kıyafeti içinde, sokakta turlarken bulacaksınız. Ara sokağa girmesini bekleyin ve telle boğarak öldürün. Hitman oyunlarının tipik hareketi olan cesedini çöp kutusuna atma klasiğini burada da tekrarlamayı unutmayın.
Erkek olan suikastçi üçüncü kattaki dans salonlarından birinde bulunuyor. Ön kapıdan giremeyeceğiniz için arka tarafa dolaşın, garsonlardan veya konuklardan birini yalnız gördüğünüz anda uyuşturun ve kıyafetlerini alın. Artık içeri girebilirsiniz.

Mutfaktan geçin ve merdivenlerden yukarı çıkın. Suikastçinin arkasına geçin ve sessizce öldürün. Üzerindeki keskin nişan tüfeğini isterseniz alabilirsiniz. Fakat biz dikkat çekmemek için almamanızı tavsiye ederiz.
Baştaki kıyafetinizi ve sakladığınız çantayı alıp bölümü tamamlayın.
You Better Watch Out
Asansöre gidin ve birinci kata çıkın, asansörden indiğinizde balkona geçin.
Sağ taraftaki kapıdan çıkarak mutfağa doğru gidin. Burada bulacağınız sosisi zehirledikten sonra yanınıza alın ve doğu tarafındaki kapıdan ilerleyin.
Bara ulaştığınızda barmenle konuşarak afrodizyak alın, afrodizyağı hemen sağınızdaki içkide kullanın.
Dışarı çıkın ve havuzun yanından geçin, ileride oturan birini göreceksiniz. Arkasından yaklaşın ve şırınga ile uyuşturun. Bedeninin şelalenin altına sakladıktan sonra giysilerini alın.
İçeri girin ve korunan kapıdan geçerek asansör yardımıyla stüdyoya çıkın. Burana önemli olan hedefinize kesinlikle görünmemeniz, dolayısıyla en güneydeki odada olmasına özen gösterin.
Asansörden indiğinizde çift kapıdan geçin ve sağ taraftaki kapıyı açarak bekçiyi bayıltın.
Balkona çıkın, öncelikle sosisi kullanarak köpekten kurtulun. Ardından hedefinizin arkasına geçip onu aşağı itin.
Güvenlik odasına girin ve bekçiler başka tarafa bakarken video kasedi alın.
İlaçlı içkimiz etkisini göstermiş olmalı. Şelalenin oradan sola dönün, eve girin ve merdivenlerden aşağı inin. Kapıyı kırınca kız kaçacak, Chad ise balkona doğru koşacak. Aşağı iterek ondan kurtulun.
Death on the Mississippi
Geminin sağından kıç tarafına geçin ve denizcilerden birinin gelmesini bekleyin. Uyuşturduktan sonra bedenini saklamayı unutmayın.
Motor odasının kapısını maymuncukla açın ve bekleyin. Adamlardan biri gelip parmaklıklara yaslanacak, itin ve kurtulun.
Motor odasının arka kapısından çıkın ve merdivenden tırmanın. Koridorun sonundan bir sonraki güverteye çıkın, biraz ilerleyince durdurulacak ve aranacaksınız.
Odanın ortasındaki kapıdan geçin ve sonraki kapıdan sonra sağa dönün. Bu odada 1st Class Purser Suit (birinci sınıf kamarot üniforması) bulacaksınız. Sağdan gidin ve mutfağa girin. Pastayı alın, kapıdan çıkın ve pastayı zehirleyin.
Geminin ucuna doğru yürüyün, gelen çete üyesini boğarak öldürün. Üst güverteye çıkınca kapının önünde tekrar aranacaksınız, arka odaya geçip pastayı verin.
Bu güvertedeki üç kişiyi de öldürmeniz gerekiyor, üçünün de yalnız kaldığı anları bekleyin ve işlerini bitirin.
Pasta şimdiye kadar işe yaramış olmalı, odaya girin ve kasanın içinden fotoğrafları alın.
Kalan son çete üyesini bulmaya geldi sıra. Yerini tespit ettiğinizde biraz bekleyin ki balkona çıksın. Balkonda yalnız kaldığı anda arkasından yaklaşarak boğun ve cesetten kurtulun.
Till Death Do Us Part
Bir süre yürüyünce yanmış bir kulübeye geleceksiniz. Burada bekleyin ve sarhoş adam gelince onu bayıltarak giysisini alın. Böylece partiye girebileceksiniz.
Haritanın ortasındaki eve gidin ve ön kapıdan girin, sağdaki ikinci kapıdan mutfağa geçin.
Şimdi rahibi bulmanız gerekiyor, yerini tespit ettiğinizde onu bayıltın, giysilerini alın ve bedenini saklayın. Tekrar mutfağa dönün.
Mutfağın penceresinden çıkın ve aile mezarlığına gidin. Öldürmeniz gereken baba burada, mezarlığın önüne geldiğinde onu iterek görevinizi yerine getirmiş olun.
Tekrar eve dönün ve mutfaktaki pastayı zehirleyin. Damat gelecek ve zehrin etkisiyle o da saf dışı olacak.
İşte bu kadar !

A House of Cards
Göreve dışarıda başlayacaksınız, kumarhaneye girin ve merdivenlerden yukarı çıkın. Soldaki asansöre girin ve üst kapağı açarak yukarı tırmanın. Bir süre beklediğinizde ilk kurbanınız asansöre binecek, yukarıdan boğarak öldürün ve üzerinden 803 numaralı odanın kartını ve çantasını alın.
İkinci asansöre geçin ve tekrar yukarı tırmanın. Bir süre sonra ikinci kurbanınız asansöre binecek, onu da öldürüp üzerinden kartını ve giysisini alın.
707 numaralı odaya gidin ve içerideki DNA çantasını alın. 8. kata çıkın, yangın alarmını çalıştırarak nöbetçilerin dağılmasını sağlayın. 803 numaralı odaya girin, telefonu alın ve tekrar arama düğmesine basın. Son hedefiniz telefonun daha iyi çekmesi için dışarı çıkacak, bu noktada onu keskin nişan tüfeği kullanarak öldürebilirsiniz.
Eğer ben ateşli silah kullanmayı sevmem diyorsanız asansöre dönüp kumarhane katına inin. Arka tarafta özel bir kısmı koruyan korumaları göreceksiniz, üzerinizi aramalarına izin verin ve kapıdan çıkın. Hedefinizi burada yalnız başına oturur halde bulacaksınız, nasıl isterseniz yok edebilirsiniz.
Tüm hedefleri öldürdüğünüze göre asansöre dönüp giysinizi ve çantayı alıp dışarı çıkabilirsiniz.
A Dance with the Devil
İçeri girin ve masaya yaklaşın. Korumayı arka odaya kadar izleyin ve uyuşturduktan sonra üniformasını alın.
Dışarı çıkın ve güvenlik merkezine gidin. Buradaki görevliler farklı yere bakarken güvenlik kasetini araklayın.
Garaja girin. Bir aracın arkasında Heaven Costume giysisi bulacaksınız, bunu giyin ve asansöre gidin. Üzerinizi arattıktan sonra en üst kata çıkın, asansörün üst kapağını açıp tırmanın ve bekleyin. Bir süre sonra ilk hedefiniz asansöre binecek. Onu boğarak öldürün. Üzerindeki çantayı ve giysisini aldıktan sonra partiye girebilirsiniz.
Sağdaki kapıdan girin, ilerleyerek koridora çıkın. Burada genişçe bir ofise gireceksiniz, bilgisayarı inceleyince iki yeni hedefiniz daha olacak. Odanın köşesine saklanarak şarkıcının gelmesini bekleyin ve onu öldürün.
Sıra partiye gitmekte, öncelikle yanınıza silah almayı unutmayın. Asansörle aşağı inmeye başlayın ve tekrar yukarı tırmanın. Asansör garaja indiğinde tepeden diğer asansörün üstüne geçebiliyorsunuz. Böylece güvenlik kontrolünü aşmış ve silahlarınızı da partiye götürebilmiş olacaksınız.
Şeytan kılığındaki barmene yaklaştığınızda demo girecek ve sizi düelloya davet edecek, onu takip edin. Kapılar kilitlendiğinde dilediğiniz gibi silah kullanabilirsiniz, çünkü sizi kimse duyamaz. Hedefinizi ararken kurşunlara hedef olmamak için sütunların arkasına saklanın. Onu öldürdüğünüzde üzerindeki kartı alıp dışarı çıkın.
Son hedefiniz sahnede bulunuyor. Arka tarafa dolaşın ve ateş efektlerini kontrol eden kutuyu bulun. Kutudaki kontrollerle oynadığınızda sahnede ufak çaplı bir yangın çıkaracaksınız.
Asansör ile tekrar garaja çıkarak bölümü bitirebilirsiniz.
Amendment XXV
Beyaz Saray'a hoş geldiniz. Ana kapıdan girin ve çantanızı güvenlik bandına bırakın, böylece detektörden geçtiğinizde kimse silahınız olduğunu anlamayacak. İleriye doğru gidin ve sol taraftaki tuvalete girin. Müze çalışanlarından birinin gelmesini bekleyin, bayıltıp giysisini alın.
İlerleyerek dışarı çıkın, nöbetçiyi uyuşturup giysisini alın ve bedenini çalıların arasına saklayın. Bu giysi sayesinde tuvaletin dışındaki iki nöbetçiyi geçebilecek ve güvenlik odasına girebileceksiniz.
İyi bir zamanlama yaparak video kaseti, kartı ve yan taraftaki SLP.40'ı alarak saklayın.
Koridorun sonuna kadar ilerleyin ve kartı kullanarak yola devam edin. Holün sonuna geldiğinizdeki sağ taraftaki kapıyı maymuncukla açmanız gerekecek. Burada zamanlamayı iyi yapmalısınız, başkan yardımcısını karısıyla buluşmadan önce işimizi bitirmeliyiz. Odaya girdiğinizde büyük ihtimalle onu yalnız başına dururken bulacaksınız, öldürün ve üzerinden West Wing kartını alın.
Odadan çıkıp sola gidin. Yolun sonundaki kahverengi kapıdan girip merdivenleri kullanarak aşağı inin, böylece dışarı çıkacaksınız.
Sarmaşıktan faydalanarak çatıya çıkın ve diğer tarafa yürüyün. Gizli servis ajanı arkasını döndüğünde onu yakalayın ve bayıltın. Giysisini aldıktan sonra West Wing kartını kullanarak içeri girin.
Haritanızı kullanarak Oval Ofisi bulun ve içeri girin. Minik olaydan sonra hedefinizi çatıya kadar takip edin, ama mesafenizi koruyun.
Burada yapmanız gereken tek şey siper almak, keskin nişan tüfeğinizi çıkarmak ve ondan önce davranarak hedefinizi vurmak. Daha sonra dışarı çıkarak bölümü bitirebilirsiniz.

1 yorum: